Nyomtatás

Az ALFA-CON Kft. fő tevékenysége az ISO 27001 szabvány bevezetése.

Ebben a szabványkörnyezetben a tanácsadói és oktatói piac meghatározó szereplői vagyunk. Több mint 50 rendszerbevezetéssel elsők közé tartozunk.

ISO 27001 Információbiztonsági szolgáltatásaink:


Mindent egy helyen! Mi intézzük Önnek a legjobb árakat!


Nincs több gond egész évben!

FONTOS! Mindent informatikai alapon, papírmentesen készítünk.
Interneten elérhető FTP- site és felhőszolgáltatásunk minden ügyfelünknek díjmentes!


Bővebben az ISO 27001 információbiztonsági irányítási rendszerekről:

Az ISO szervezet 2005-ben a 27000-es szabványcsoportot jelölte ki az információbiztonsági irányítási rendszerekkel kapcsolatos szabványok egységes jelölésének, és akkor indította útjára először a tanúsítás alapját képező ISO/IEC 27001:2005 szabványt. (Ez a szabvány a megelőző, már nemzetközileg is elismert BS 7799 szabvány továbbfejlesztésével, javításával és az ISO szabványokba való beemelésével jött létre.) Az Információbiztonság Irányítási Rendszer (IBIR) egy szabályzati- és eljárásgyűjtemény, amely kiválóan integrálható az ISO 9001 minőségirányítási, ISO 14001 környezetirányítási, valamint az OHSAS 18001 szabvány szerint kiépített irányítási rendszerekbe. Az ISO 27000-es család és a Common Criteria alapján készül a közigazgatás számára a Magyar Informatikai Biztonsági Ajánlás.


Az ISO 27001 Információbiztonsági irányítási rendszer kiépítésének első fontos lépése a jelenleg is fennálló információbiztonsági kockázatok felmérése. Az információbiztonsági irányítási rendszer EN ISO 27001:2013 nemzetközileg elismert, európai uniós szabványoknak megfelelő tanúsítása lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy bizonyítsák elkötelezettségüket az információbiztonság iránt, folyamatosan javíthassák vállalatuk megítélését és erősítsék ügyfeleik bizalmát. Az ISO 27001:2013 információ biztonsági irányítási rendszer létrehozása és tanúsíttatása a vállalati kultúrát is megváltoztathatja, illetve új üzleti lehetőségeket nyithat a biztonságot fontosnak tartó ügyfelek megnyerésével, de javíthatja a munkahelyen a légkört és a bizalmasság felismerését is.


Kinek érdemes bevezetnie a Információbiztonsági irányítási Rendszert?

Azon vállalkozásoknak, aki szeretnének


Miért érdemes Önnek minket választania az ISO 27001 Információbiztonsági irányítási Rendszer bevezetésére?

Azért, mert: